Senior uppdragsledare inom geoteknik

Har du en längtan efter att kunna påverka och forma morgondagens samhälle och din framtida karriärsutveckling?

Om rollen

Om du är en erfaren geotekniker redo för ett nytt äventyr, vill vi vara platsen där du kan stanna och växa. Som senior uppdragsledare hos oss på MEC kommer du axla en roll skräddasydd efter dina nyckelegenskaper och framtidsvisioner. Det primära ansvaret innefattar att söka upp affärer samt leda och samordna geotekniska projekt och uppdrag i nära dialog med våra kunder – från upphandling och affär till avslutat projekt. Du kommer utgå från vårt kontor i Mölndal, men det finns även möjligheter att delvis jobba hemifrån.

Vi söker dig som..

…vill växa långsiktigt! Du är en nyfiken och social själ med ett genuint intresse för både affärer och geoteknik. Med ditt noggranna arbetssätt har du lätt för att se detaljer, samtidigt som du alltid har med dig helhetsperspektivet i alla projekt du tar dig an. Vi tror att du har runt tio års erfarenhet av att jobba som geotekniker, och även testat på att arbeta som uppdragsledare i några år.

Önskemål:

  • Utbildad civilingenjör/högskoleingenjör
  • Minst 10 års erfarenhet som geotekniker
  • Svenska

Om Multi Ethnic Consulting

Välkommen till en inkluderande och mångkulturell arbetsplats som sätter människan först. Här på MEC stoppar vi inte in folk i fördefinierade fack. Vi utgår helt enkelt från dig som person och utvecklar tjänsten utifrån dina kompetenser, din personlighet och dina önskemål. På vår spännande tillväxtresa väntar stora utvecklingsmöjligheter, gemensamma resor och möjligheten att göra skillnad med dina idéer.

Är du vår nästa kollega?

Vi ser fram emot att träffa dig och se hur din unika personlighet kan bidra till att uppfylla vår vision och affärsidé!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg, Mölndal

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Mikaela Ehk, mikaela.ehk@oddwork.se (för frågor om

tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2023-06-12

Ansök idag

Skicka in din ansökan här.