medarbetare

Från och med februari i år har Cornelia Råsbäck blivit extraanställd och kommer att jobba några timmar i veckan bredvid sina studier. Vi bad Cornelia att skriva några rader om sig själv för att presentera sig närmare.

Jag heter Cornelia Råsbäck och kommer från Linköping. Jag flyttade till Göteborg för 1,5 år sedan för att plugga och läser nu till civilingenjör inom samhällsbyggnad på Chalmers. I höstas träffade jag Nicholas Lusack på VARM-mässan på Chalmers där han fick mig väldigt intresserad av deras företag. Nu har jag blivit MEC’s senaste tillskott och kommer jobba extra vid sidan av studierna där jag kommer att följa och skriva om MEC’s projekt, huvudsakligen inom geoteknik och det ska bli väldigt spännande.

Det som är speciellt med MEC upplever jag är deras varma välkomnande och genuina intresse av vem jag är och det ska bli väldigt kul att genom detta extrajobb få en djupare inblick i hur det är att jobba hos dem och se vad de gör för något. Extra spännande är det för mig eftersom jag själv planerar att välja både kandidat och master med inriktning på geoteknik inom de kommande åren.

Nyheter

De senaste nyheterna från vårt perspektiv

Nu står det klart att MEC har stabila finanser och…

Här på MEC har vi Edwin Meissner som har jobbat…

MEC hjälper BRA Bygg att bygga nytt huvudkontor vid röda…